Valborg!

Sitter hemma, har provat lite kläder som jag ska ha på Fredag:) Var i Linköping med Lisa idag o shoppade lite:) Mkt trevligt.

På vägen hem ringer Lisa Malin för att fråga om vi kan vara hemma hos henne idag då säger Malin lungt

"Nej, vattnet har gått."
" VA! HAR VATTNET GÅTT???" Skriker Lisa.
"Ja, Asså i huset!"

Haha så lätt det är att missförstå gravida kvinnor :P

Så nu vet jag inte vad som händer ikväll! Vill till Båstad o festa o va i Danmark med alla andra:( men nu ska jag bara sitta hemma o inte göra ngt, kanske dricka upp mina sista 4 öl är nog det ända som händer:/  Hade velat gå till Peppes ikväll :P men men! På Onsdag är det Studentfest iaf :D JADÅ!! typ 30 dagars eller nåt:D

Har förresten köpt blommor till min Houte Couture idag oxå:) 647 kr! JAAAA vad roligt! Pank som el lus är jag efter denna trevliga dag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen hoppas på att ngn hittat ngt kul att göra ikväll

So long!

Låååååånge helg:)

Så var denna veckan slut och jag far hemmåt Vadstena om 1.5 timma typ :)

Nationella igår gick nog åt helvete, så jävla drygt:/ på kvällen gick jag till mustan, snackade lite med Tessi o Lisa o massa andra häftiga männsikor :) MORSAAAAAN!!! Sen var jag, Alexandra o Amanda ute o gick.

Imorrn hoppas jag vi kan grilla hemma hos Malin, om hon mår bra:) vill att bäbisen ska komma nuuuu!!  Sen på fredag då jävlar äre FÄST!!!

Ses i dimman!

så var det söndag igen...

Jaha då var helgen snart slut igen:/ igår spenderade jag dagen hemma i soffan, eller jag var o kollade på fotboll oxå annars soffliggandes:)

Sen kom Kattis o Carro tillbaka från Tyskland vid halv 11 så då grillade vi o åt:) Sen åkte Kattis o Jag till peppes vid halv 1 typ, Carro var trött så hon pallade inte:( Men där var väl lagom trevligt, var inte full o mest äldre som var där så det var väl ingen höjdpunkt direkt men men.

På hemvägen tog Kattis o Jag en vilopaus på trottoaren när det kommer en bil förbikörandes, tvärbromsar o full gas bakåt o PANG, oj där var en lyktstolpe! HAHA kul såg det ut, hon skulle fråga om vi ville ha skjuts hem:P haha Som jag skrattade!

Idag har vi bara tagit det lungt, käkade pizza sen åkte Kattis o Carro hem för en stund sen.


Nu ska jag plugga till Nationella imorgon :/ blääää det kommer inte gå ALLS!!!!

So long

Seg

Madison igår var faktiskt riktigt kul:) Förfest hemma med Kattis, Carro, Simon o Linn sen gick vi till Anton en stund. Mkt folk på Madison, de e niiice! Sen skulle de bli efterfest hemma hos mej men det blev hemma hos Matte Olofsson istället å fick lite cider av Strojbel! :) gottgott.

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske fira Sture men vet inte får se vad Kattis o Carro känner när dom komemr tillbaka:)

ska kolla film nu tror jag, har dock apissont i huvet :/


So long

Partiiiiieeee

Ikväll är det 18-års fest på Madison, Oliver fyller 18! Grattis:)

Sitter o väntar på att Kattileinen o Caroleinen ska komma:) Marcus var precis här o hälsade på, han är hemma för alltid nu:D Kul Kul!

Ska börja göra mej iordning nu ses i Dimman!


   

soooool

Det har varit as gött väder hela veckan typ:D så himla skönt, har suttit ute o solat 2 timmar efter skolan idag:) Vi började dagen med tipspromenad uppe i skogen, som vi btw typ förlorade även fast vi fuskade :P haha SYND!! sen fick vi glass av michelle:D YES han är så snäll:) sen bar det av hemm o solade sen ner till stranden o spelade brännboll och fotboll, en riktigt trevlig kväll!

Ska nog lägga mej snart, har as ont i huvet o känner att jag måste sova ut. börjar ju halv 1 imorrn så det är chill!

Vi ska för övrigt ha Modevisningen på Sand, kommer bli riktigt fett!!

So long

....

Fy faan...så jävla dryg dag, Det var typ första skoldagen på typ 4 veckor o så jävla drygt... har inte pallat göra ngt alls, Fick en jävla Engelska bok på 350 sidor som jag ska läsa o skriva en analys på...FUCK Jag hatar att läsa, G känns lååångt borta nu :/ Vi hade ingen idrott så vi låg ute o solade men då ringde Marcus och det gjorde mej väldigt glad :) Men sen pallade inte jag ligga där mer så jag gick in. Skolan är bara fucking as dryg nu, pallar verkligen ingenting STUDNETNEN NU TACK!!!

Igårkväll gick jag till Amanda o kollade på Andra Avenyn...ååhhh spännande jag vill ha Söndag NUUU:P


På Fredag kommer Kattis o Carro o då ska vi på Olivers 18-års kalas sen Tyskland på lördag o fest på kvällen:) kuuuul juh!

Nu tänkte jag sätta mej i solen en stund sen ska jag skriva fuckíng svenska arbete:/ Sen kanske jag går till mustan ett tag, var längesen jag var där.

Later

Mjaaa

Gårdagen slutade hemma hos oss med ÖL!! Det är riktigt gott! gick o la mej vid kvart i 5 typ och när jag vaknade hade simon städat:) då blev jag glad!

Sen åkte jag o Simon o hämtade Oliver o sen åkte ut o spela en runda golf:) riktigt trevligt även om det mot slutet blev aningen oseriöst:P HAHA kul var det! Nu ska vi tydligen spela brännboll om det inte hinner bli mörkt innan.


later


BADA

Gårdagen spenderade jag i soffan framför 3 filmer...sjukt skön. Sen på kvällen kom patrik o Dillman o grillade sen började vi dricka lite öl! Åkte upp till gräddhyllan på fest, var där typ 20 minuter sen tvingade lisa mej å följa med till Malen där lite folk satt o grilalde så det gjorde jag. När vi kom dit var det en fete stor eld o massa trevligt folk:)
Amanda o jag fick för oss att vi skulle bada så vi hämtade handukar o sprang ner...SVINIT kallt var det och jag hade inga fötter kvar när vi gick hem! Sen vid 4 typ gick vi hem till amanda o sov

Vi vaknade typ 11 så vi gick till spara köpte lite mat o gick en runda i solen:)

Så har jag suttit ute o solat lite tills nu och helt plötsligt hör jag ngt konstigt ljud komma och rätt som de var stack Marcus fram huvudet:D FY FAN vad glad jag blev! åååhh vad jag har saknat han! Så söt han var  när han kom rullandes:) han ser ut som en liten pirat:P haha

NU ska jag nog hoppa in i duschen sen försöka få tag på öl..får se om de blir hemmafest eller peppes ikväll, känner inte för peppes just nu men vetifan!

Later


image60

HELG!!!

Studentfest igår....var väl kul men blev inte så full som jag hade planerat, men men! Hade sjukt ont i fötterna när jag kom hem men det glömdes bort när jag hittade bilderna från Kryssningen:D kuuuul jag vill tillbaka!!!

Började skolan halv 1 idag...skönt som faan, hade kroki i 1 timma sen bar det av hemmåt igen och en låååååång helg framför mej:D vet inte varför vi har studiedag imorrrn men jag klagar inte! Frågan är vad man ska göra bara?! Eller jag ska träffa Marcus i helgen:D Saknar lille basse sjukt mkt! :( Ska nog grilla med Simon o kanske några till imorrnkväll också:) Najs!

later


image59


Studentfest!!!!



Sitter här o snackar med Roffe. Eller ja han håller på o dödar en petflaska. Men han är trevligt sällskap när man är ensam hemma iallafall :)

Studentfest ikväll och Natta fyller18 ÅR idag!!!   GRATTIIIIIIIS!!!!






Siljaleinen!

Jaha då var det roliga över och man är back in Båstad!

Kryssningen var så sjukt jävla rolig!
Bussen gick kl 1200 från motala och där var det förfest! typ vid 3 var vi i sthlm o satt o vänta till halv 7 på att få komma på båten. Segt men det gick! Väl på båten tog Kattis jag o Carro en vilopaus för att vänta på att allt folk skulle komma bort från Taxfreen så vi kunde gå dit! Vi köpte lite vin öl cider o champange o satte oss i vår hytt å fortsatte dricka! Sen var det FÄST!!!!

fulla människor överallt! Vi tog en korridorrunda och varje rum vi gick in i, o då menar jag ALLA var från Falun, Borlänge eller Linköping! haha sjukt!
 Träffade Adde också som jag inte träffat på typ 2 år! Sjukt kul!

Kattis gick runt o flummade som vanligt och jag tror att hela båten vet nu att hon var på Mange Schmidt i lördes och det är därför hon är hes:P haha Kattaleinen!!

Frammåt småtimmarna när typ alla sov så skulle Carl, Jag o Kattaleinen  gå ner till Saunan o bada då vi träffade en sur finne som  sa att de va stängt! så vi gick o väckte Hampus istället som blev helt förskräckt:P

Sen givk vi o åt frulle o Kattis satt med sitt kaffe i typ en halvtimma o typ de ända carl sa var, "Nu kör vi!" haha sen väckte vi carro o gick o käka frulle igen eller ja, det blev en Fräsch drink i baren, Botaleinen!  mmm fy fan va niiice!!!

En HELT galen resa och det hände tusen saker men pallar inte skriva allt!! Man måste nog vart där! och JAG vill tillbaka!!! nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!




Carro VAR är båten?

FÄÄÄST!!!

Nu bär det av mot Sthlm och Åbo och där är det FÄST!!!!



Ses i dimman

image56


MAGNE SCHMIDT!!!

BTW...Mange Schmidt gav mig en puss på kinden!! wohooooo!!!

Haha Magget var fett ikväll:D Förfest hos Lisa sen Magget!! Fett med drag!!

Om några timmar drar vi på STUDENTKRYSSNING!!! JADÅ!! DÅ ska vi Röja GALET!!!

Ses i dimman!!!


image55

Kan det bli värre?

Man åker hem i hopp om en as rolig...börjar det bra? NEJ, när man vaknar på lördagsmorgonen då SNÖAR det!!! FUCK det är ju faan april...ser det ut som om jag vill ha snö!?? Nej det gör det inte!!!

Ikväll är det Mange SchmidtMagget!!! Och imorrn STUDENTKRYSSNING!!! Ska röjja galet!!!   Ses i dimman!

Vilken är den bästa uppfinningen?

- Vilken tycker ni är den bästa uppfinningen då?
- Hjulet!
- Okej, varför då?
- Ähh...Skämtar du med mej? Hjul är ju överlägsna allt! Kolla bara på bilen, Har hjul, Kör skitsnabbt! Jag tror såhär, att i framtiden kommer människan att ha hjul istället för ben.
- Okej, fast om man ska upp för en trappa, hur gör man då?
- Har man en ramp, rullar man uppför bara...Bättre!
- mm..kommer hjulen sitta fast på kroppen då?
- Ja!...Nej! Nej dom kommer inte sitta fast! Man går upp på morgonen, tar på sej hjulen, rullar ner för rampen!
- Du vet om att det finns folk redan idag som har hjul istället för ben?
- Så jäkla rätt! Så jäkla rätt! Förebilder...förebilder är vad dom är!
- Ja o du vet att många av dom säkert skulle välja att ha fungerande ben istället för hjul.
- Bakåtsträvare kallar jag dom!
- Eller Handikappade.



Åhhhh Jag älskar Centralskolan!!!!


image54

FÄST!!!

Ikväll blir det Öl och Vin! :D gött som kött!!!  Ska nog dra till Bowlingen sen, hoppas att det är ngt roligt folk:)

ses i dimman


image53


nee det tror jag entee

nee,nee dät tycker jag ente!

du måste skärpa dej...du kan ente sopa smutsen under mattorna, du kommer få sparken

nee det tror jag entee


image51

Båstad igen!

Åkte ner till Båstad i söndes igen:) gött o köra ner!!
Amanda och jag hade inte as roligt på eftermiddagen så vi googlade "roliga saker att göra" och hittade lite olika förslag!

Igår åkte Jag o Amanda runt i Ängelholm och utanför Båstad och letade sponsorer, hittade endel men ska tillbaka imorrn igen. på kvällen hämtade vi öl tills imorrn men dom drack vi upp nästan lika fort som vi fick dom:) Jag tvingade i Amanda första ölen sen slank dom ner med jämna mellanrum:) sen kom det lite andra trevliga partyprissar:)

Idag har vi fortsatt o leta sponsorer, så vi får se hur det går.

Imorrn är det ÖÖÖÖÖL som gäller!! Fett ös!!

Omberg

Idag tog Jag, Malin, Carl, Lisa o Kattis en utflykt till Omberg o grillade lite!  En mycket trevlig utflykt må jag säga! Grillade korv, fikade och drack festis som kostade 1 kr styck:P ett rikitgt fynd tyckte Carl som slängde på 12 stycken!

imorrn ska jag o erik hjälpa mormor o morfar när dom ska ha gäster och kanske om jag hinner att vi drar ner på hörnet o tar en öl efteråt! lördag blir det bara å chilla för att sen på söndag cruisar jag ner mot Båstad igen! Och där vankas det ÖL!! YES!!!

Btw...Carl klarade teorin idag!!! GRATTIS!!!!!

              

              

    

Utflykt

jaaaaa jag älskar våren :D så underbart!

Lisa, Jag o Kattis tog en tripp ut till Tåkern o fikade lite, mkt trevligt! Nu ska jag snart på ngn random föreläsning på PM, man får ju passa på när det är gratis:)



                                 

                                     

April, April

Jahaa..då var det Apriloch snart två månader kvar till Studenten!!! Nice. Men först är det modevisningen :/ baaaah jag måste sysysy men palla!!!

Aja i Fredes blev det först After Work med mamma sen vidare till hörnet o träffa Hanne o Carl. I lördes Var det Magget. Förfest hos Carl sen en runda inom Källarn sen vidare till Magget, inte så mkt folk men Lisa o Jag hade as kul :D vid 1kanske drog vi tillbaka källarn, satt där typ 5 minuter sen hemmåt. tidig men trevlig kväll:) 

I söndes så tog jag det lungt, sen på kvällen så lagade jag och lisa tacos och kollade på film i hennes nya lägenhet:) 

Igår så var jag Lisa o Malin först i Motala för Malin skulle på ultraljud, sen åkte vi in till Linköping och gick på stan sen Till Ikea o shoppade loss! 
Idag ska vi ner till Hamnparken o köka glass så Malin äntligen får sin glass som hon tjatade om hela dagen igår :P  sen Möte med Kib o Carro ikv!! 
 

RSS 2.0