After Work

Kom precis hem från Valven. va på after work med Malin o Carro...mkt trevligt. vissa är dock konstiga!!!

I veckan har jag bara jobbat o jobbat, är sjukt trött nu så kanske ska sova!? men vill göra ngt, vill festa i Båstad!!   
 :( Madison ikv ååååhhh jag villll!!!!! :(

aja får väl slå en pling till andersson snäll och omtänksam kanske:D VÄLDANS bra där ja nejnej!!

Har inte riktigt tid!

Jag håller med dej Amanda, det finns faan inte många man kan lita på! Men nu vet jag iaf vem jag kan och vem jag inte kan lita på!
Jag har inte gjort ett jävla skit mot dom o ända beter dom sej som jävla slynor! faan ibland känner man tydligen inte vissa så bra som man trodde. Men men jag skiter fullständigt i dom, dom kan få leva sitt falska liv!!

Ska iaf till Lisa snart :)

"vi på 118100 tycker inte att Lisa är efterbliven, utan att hon bara har lite otur när hon tänker. Mvh 118100"
 VÄLDANS bra där Andersson!!! hahah 118100 är min nya vän!! åhhh I love them!!!


Snäll och omtänksam var de ja, Väldans bra där ja!

I torsdags bar de av till Båstad, kom dit vid 20 över 10 på kvällen. Lisa kom o hämtade mej sen bar de av hem till dom o börja dricka öl :) mkt trevligt, gick till Sture lite senare! Väldans!!

Fredag åkte jag till Dillman på fest, inte as kul men de va trevligt. Lördag tillbaka till Båstad, gick in till Alle o snacka med henne lite sen hem till Lisa igen o börja dricka sen vidare hem till Paris :) najjjs kom dock hem typ 4 o jag skulle upp kvart i 10 imorse men men kul var de, väldans många andersson träffade vi iaf! väldans bra.

Men ANDERSSON!
Vi på 118100 tycker inte att ..... är en slyna. Innerst inne är han en snäll, ödmjuk och omtänksam människa som bara söker efter lite värme här i världen!

VÄLDANS bra där snäll och omtänksam var det ja!

Nu ska jag packa upp, fy faan va drygt , fack jo puss o kram



Lusen är väldans snäll & omtänksam! Nej nej! hon är bara lite ouppfostrad o lösaktig! Tack så många


Jobbbb

åker I Lördes vare fäst hos Olly trevligt fast massa knäppa Ljungsbro-bor!

Söndes så hade jag Studentmottagning hemma:) mkt trevligt o god mat :D sen på kvällen gick jag till Lisa o spela super Mario med carl lott o carro, dick SÖG jag på de men kul var de:P

Igår började jag jobba gick väl bra sen på kvällen köpte jag Kinamat o åkte ut till Malin o Julle o kolla på film :) o Idag har jag jobbat o väntar på att Lisa ska komma hem. Imorrn ska jag köra till Tranås kl 7 på morgonen o besiktiga bilen :/ seeeeegt!

MEN på Torsdag bär de av till BÅSTAD igen!!! :D o fira midsommar hoss Dillman i Kristianstad! KUL!

later




  Från i Lördes

vadstena igen

Jaha då var tiden i skåneland blott ett minne!

Var i Ängelholm o tittade på Ottos student, käka lite drack lite vin sen bar det av hemmåt vadstena igen! Var riktigt tungt att åka plus att Dillman ringde när jag  jobbade tidigare på dan o fråga om jag ville dela flak med han ikväll för de är madison o jocke o paris o anton tar studenten JA DET VILL JAG men nej Ellen ska till Facking vadstena:( DET var jobbigt!

Kom iaf hem vid halv 11 typ sen tog jag, Malin, Lejon o Julle en promenad...sååååå söt man kan vara jullebulle! :D
o Imorrn vankas de fest! Fotbollshulliganer blir det! GO SVERIGE!!

Ses i dimman puss o Kram


Jag är inte full för jag har pollenallergi!

Jag är inte full för jag har pollenallergi!

No more anything!

Jaha då var allt över...3 år i Båstad, det känns faan inte som 3 år! Tiden springer ifrån mej! :( Studenten i Torsdags var galen, jag avr galen, full som jag avr missade jag nästan utspringet, aja vem bryr sej stog ändå kvar sist av alla o letade efter mamma o c/o uppe på kullen, haha... Fredagen ängnade vi åt att städa lägenheten hela dan sen på kvällen kom sture oscar o patrik o snacka lite skit:) lördagen lämnade vi lägenheten och jag drog mej ner till Höllviken för att fira mimmis student! ett jäkla galaj var det!
I Söndags åkte jag o Amanda direkt upp till Båstad o försökte få folk att festa det slutade emd att vi två och Oliver satt kvar o drack vid trädet själva. Måndag=Slappe vilket jag inte var pepp på så det blev att ta några öl med Sara o Jonna i Ängelholm men sen bestämde dom sej för vid typ 11 på kvällen, Nej vi drar till Båstad! men hade inte speciellt kul, inget roligt folk o inga Apelrydare o knappt några Båstad bor heller :(
Tisdagen spenderade jag i ängelholm o tog de allmänt lungt, jobbat hela veckan oxå. Onsdag åkte jag till Båstad, hem till Simme där Paris, Jocke o Anton var, vid halv 11 kom amanda sen skulel vi dra till bowlingen men där var det stängt så vi körde till Fonden istället, inte så livat men men, efter de hem till Simme igen o kröka vidare för att sen somna i en väldigt kort soffa o obekväm soffa men de gick:) Sa hej då till paris som flyttar till Grekland för typ alltid på Söndag!
:( Kommer sakna han sjukt mycket!
Sen åkte jag till Ernst o hämtade tyg sen till Ängelholm o blev skjutsad till affären, 20 minuter senare kommer Lars o Eva tillbaka till Affären o säger " Ellen har du kört in i Något igår?!" nej det hade jag inte, det var ngn jävla idiot som repat bilen på båda sidorna! ååååh hade jag sett dom hade jag seriöst dödat dom!! Hur jävla lönt är det!! jävligt pinsamt oxå att de hände när jag fick låna bilen! :/ men men inget att göra åt!

Imorgon tar Otto studenten sen bär det av hemmåt Vadstena på kvällen, skönt men ändå jävligt tråkigt, vill verkligen inte flytta från Båstad, fick lite panik igår när jag skulle åka dit, FAAN JAG HAR INGEN STANS ATT BO! :S då förstår man att de verkligen ÄR slut, innan har jag nog inte riktigt fattat de men faan det ÄR verkligen slut nu...åååhhh vad ska jag göra!?
o alla typ är i Hultsfred :/ det är sjukt.

På lördag är det iaf Ollys 18:års fest, de kommer bli RÖJ!

Ses i dimman!


2 Dagar

Det är helt sjukt, om två dar tar vi Studenten! waaaa jag vill inte, elelr jo men vill inte flytta härifrån! :(

Balen i Torsdags var FETT kul! hade så jävla skoj, fredagen ängnade jag, oscar o dillman åt att slappa utanför mustan sen på kvällen Pepes! Fett nice, lördagen sov jag till 5 typ sen bara hem o göra sej iordning o påt igen, förfest hos cacca sen fonden där jag, oscar o sophie ägde dansgolvet ( de va bara vi o typ 5 andra på hela stället ) :P sen gick jag och oscar hem o tagga Kent :)
Söndag blev de en lång förfest hemma hos oss, dock väldans trevligt sen blev det av till trädet.
Måndag SLAPPE!!! Det var skit mkt folk vilket var trevligt och ikväll är det Strandfest och Komunalas Bal på Pepes! Fett nice

Nu ska jag vandra till bussen o åka till skolan, waaaa absolut allra allra sista skoldagen idag!! :S det är helt sjukt!!!¨


image81

Från Balen i Torsdes


RSS 2.0