Linköping

Igår var det utgång i Linköping, en mycket händelserik kväll. Den började hemma hos Carl, drack lite vin och snackade skit. Sen kom Kattis och då körde vi in till Lkpg o hem till Moa o förfestade lite till. Sen tog vi Taxi in till stan o gick in på plaza. Sen är det lite svart härodär:P blev nästan tagen av polisen för dom tyckte inte att jag skulle sitta själv ute o vara asfull men jag snackade lite sen kom kattis så vi drog därifrån!
sen händer det säkert massa andra saker också! åt asgod kebab:)

När vi skulle åka hem körde vi lite fel så det tog typ 40 minuter längre men det var kul:) Vi stannade på statoil o köpte lite mat och när vi sätter oss i bilen igen säger kattis till carl:

- Carl ska du kanske ta GB gubben!?
- Va?
- Ska du kanske ta GB gubben!
och Carl hoppar ur bilen o ska ta GB gubben när Kattis typ får panik, gasar iväg o bildörren som var öppen stängdes rätt fort när Kattis kör smäller bildörrn i en bil som stog bredvid och Carl kommer springandes efter!

Sen däckade Carl och det var lagom svårt att få liv i honom igen!
När vi kom hem till Carl så står det en bil på uppfarten o vi säger till Carl:

- Carl, varför står det en bil på uppfarten?
- Det är magnus syrras.

två minuter senare när vi stannar bilen säger Carl:

- Shit vad är det för bil soms tår där!? , visstja det är Magnus syrras.

weard! vi var iaf hemma vid 20 i 6 typ. En riktigt rolig kväll!


Vaknade vid 10, helt klarvaken...så satte kattis på musik så det blev man ju inte tröttare av precis. Nu sitter jag hemma o glor, rätt seg men men...

Marcus ringde förut! :D så glad jag blev!!!lille basse fy fan vad jag saknar han!




Ikväll får vi se vad som händer, kanske After Work!? :)


Underbart

Idag är jag på lite bättre humör, eller inte när jag vaknade för jag var tvungen att gå ner o äta hos mormor o morfar, men under lunchen sa mamma, jag har ett annat jobb åt dej i sommar, du kan sy gardiner till hela kontoret! JA tack slappt som faan!
Så jag skjutsade ner mami till jobbet och snackade lite med Annika o bestämde det! Sen fick jag betalt för gardinerna, 1350 kr rätt ner i fickan! YES! o jag som var lus pank:D  jiiipppiieeeee

Ikväll blir det utgång, blir nog dock inget lkpg för de är 20 över allt så får väl nöja oss med Motala istället.

igårkväll skjutsade jag in Carl till Motala o hans ragg sen hem till Carro o kolalde lost sen hem till milfen o snacka skit o titta på film o sen in till motala med carro o hämtade hem Carl till verkligheten igen.

ska till vårdcentralen o kolla min knöl nu, see ya



                 image22

Ge mej sommar nu!!!

boooring

Jag bryter snart ihop. Alla är så jävla tråkiga, vadstena är jävligt tråkigt inga jobb o inte ett piss händer!
Nu ska jag åka o hämta pizza sen hopaps jag att ngt händer!


Barbapappa....

Har precis ätit mat, pasta carbonara...MUMS!!! ska väl masa mej ner till solgården o söka jobb, blääää.
Igår kväll satt jag Kattis o Carro o skrev dom sista inbjudningarna och Lisa satt o nörda sej vid datorn. Det börjar närma sej nu:D Så jävla kul komemr det bli! Ikväll blir det spritmöte, haha najs!

Jag känner för att ta en tur till Omberg så man inte sitter inne hela dagen, få väl ringa Kibbi eller ngn.

later


öh

Har hämtat ut mitt körkort idag! Jag har ett hål i mitt körkort, häftigt. eller ngt.

Sen så fick jag våfflor nere hos mormor o morfar:D mums! ikväll blir det nog o chilla som vanligt kanske, mamma är bort ikväll så får se vad som händer. Är dock sjukt sugen på ÖL! mmmmm

Äckel Jonas ringde förut, han lät lite arg,
 - Du har inte tränat sen Januari! sa han.
 - nej jag har haft mycket o göra så jag har inte hunnit, ljög jag lite fint.
 - Inte prioriterat kallas det!.

Oj, förlåt Jonas!

blääää hata Jonas!! varför bryr han sej...ORKA!

aja nu ska jag plocka ihopa alla påsksaker.

kärlek


   

Crazy Carl...

dagen har jag spenderat framför tv:n typ...gjorde mej iordning för att gå till malin då malin ringer, ska du emd till McD...o ja varför inte så vi tog bilen in till motala där vi mötte upp carl, käkade o åkte hem o kollade på tv, närmare bestämt 100 höjdare o Crazy Carl o hans partybror reily..haha så jävla ball han va:P partybrorn alltså han andra var bara äcklig!
sen var det lilla al fadji  & c/o i båstad, sjukt kul!

sen bar det av hemmåt  så ska väl sova nu

btw AMANDA PUCKO ring mej:)


Andra Avenyn

image18



mmmmm...Me like!!!

Festfixare...

Igår var det fest hos Carl. En mycket lyckad kväll! Jag Carl Erik o Carro satt o förfestade och inväntade folk och lyssnade på musik! När mer folk anlände destinationen så satte DJ Danevad igång musiken på rikitgt! Han hade hyrt ljudanläggning och rökmaskin o ljus, det var riktigt fett!!
Tillslut var det proppat med folk! as kul! dock slutade kvällen lite hastigt när ngn började spy blod och det gick rykten om att han fått i sej ngt, vilket senare inte visade sej vara sant. men men allt folk drog o hanne, carro, carl, carl, dennis o jag städade lite sen blev det party igen fram till sisodär halv 5.

Kvällen var sjukt kul ändå Tack Carl!

Dagen har vi spenderat i carls hus o städat och snackat skit:) mysigt! Ikväll blir det nog Bio i Linköping.

later

                                            image7     

                         
 
                                       

                                        

Påsklov!

I onsdags hade vi besök från gbg i Båstad. Trevligt trevligt! förfestade lite hos Amanda sen drog vi till bowlingen. Jimmy fick storstryk i bowling ;P haha sen blev det  konstaterat att göterborgare är knasiga...nakenbowling!? jaja haha!! sen hände det säkert massa andra roliga grejer, med det var när vi va ute o röka så det tror vi inte på!

Torsdagen ängnade jag åt att städa o packa...drygt. Sen åkte jag till Änglaholm o gjorde klart det sista som jag hade kvar på jobbet sen hem till mina kusiner.

Igår åkte jag ner till Lund tidigt för att möta upp Katarina o Olga o hämta deras bil för att sedan bege mej av hemmåt östgötaslätten! Jag lämnade bilen på Källstad, satt o snackade mad MilfMalin ett tag sen blev jag inskjutsad till vadstena and home sweet home!
kvällen spenderade jag emd carro och vi körde runder o lämnade ut inbjudningar och senare hem till Carl o tittade på film o käka cibbe:) myspys.

Ikväll blir det röj hos Carl! ses i dimman 


LOV!!!

Idag var vi och red med klassen, riktigt roligt var det! sen tillbaka på skolan tittade vi på ettornas istetiska verksamhet "Klas Klättermus" roligt roligt!

Gårdagen var mindre rolig, hatar alla jävla sär i min klass!!  men dagen blev uppiggad av att jag satt med på bal/studentkommitténs möte där det bestämdes massa roliga saker inför studenten och balen på Sand!!!:D

Nu har vi iallafall slutat skolan för LOV och praktik! ska bli riktigt skönt att komma hem o bort från fucking apelryd!

ska städa o packa nu sen ikväll kommer göteborgarna o hanna o michelle o partyyyy...fett nice

GLAD PÅSK!

DISCO!!!

Partyyyyy at Madison!!!

                                           image6

Ännu en seg dag...

Studentfesten var riktigt ball!! förfest hos ida o mimmi sen madison! mkt folk! Efterfesten blev hemma hos oss det var också fett! Gick o la mej vid halv 5 typ.

Torsdagen var nog världens mest meningslösa dag! Jävla DFG!!! vadå besegrade haha idioten visste inte vad han snacka om!!
Sen så drog jag till Ängelholm o jobbade lite, fick låna bilen till båstad så jag dillman eiln amanda o vera körde en raggarrunda i B-Town!

Fredagen så åkte jag tillbaka till ängelholm efter skolan o jobbade lite till:) sen bussen till båstad o mötte upp Olly:) kvällen spenderade vi med god mat och en film! mkt trevligt!
Igår blev det galaj hemma hos oss:) mkt trevligt o mkt folk! Olly fick ragg;) haha!!
Sms:ade med Lille Basse :D Det gjorde nog hela min kväll!!! Sakanr han som fan...
Iallafall gårdagen blev ännu en sen morgon men trevligt som fan! Fick hjälp av en städglad Frida också! TACK!

När jag vaknade imorse var det bara o fortsätta o städa, men men. Och sen, precis innan jag ska följa olly till tåget och jag inte hunnit städa utanför, då kommer min jävla hyresvärd o plingar på o säger ngt på norska i stil med " så här får det inte se ut!" jag svara snällt "nej förlåt jag ska städa!" FUCK det såg förjävligt ut utanför, ölburkar, fimpar o massa skit! Pinsamt, JA TACK! men men  nu sitter jag o väntar på att dillman ska komma o hjälpa mej o slänga alla tusen ölburkar! Sen ska jag plugga som ett as!! FUCK vad tråkigt!

men på onsdag lämnar jag B-Town o på fredag bär det av hem till Östgötaslätten igen!

Har haft en as kul helg!!
 ses i dimman peace


image4


Studentfest!!!!

Idag smäller det... STUDENTFEST "DISCO NIGHT"
Kommer bli fett, förfest o mat hemma hos ida o mimmi sen paaaarrrrtttttiiiiiiieeeeeeeee!!!!

ska göra mig iordning nu ses i dimman!!!

kärlek åt alla

Måndaaaag....

Helgen spenderade jag i Ängelholm, har jobbat hela helgen!
I fredes fyllde Vera 19!! jaaajiiipppppiieeeee

Igår var det fest hos dillman, stoffe o mathias men innan det började för min del så klippte alexandra mitt hår:) sjukt kort blev de, känns konstigt men det blev bra:) Sen bar det av till festen som jag ahde planerat att vara nykter men så blev inte fallet, blev bjuden på öl o de tackar man ju inte nej till:P Festen var dock inte så livad, förutom dom som bodde där var det jag amanda o micke som var treor, resten var fulla fjortis ettor. men men!

På onsdag är det Studentfest "DISCO" tema!! Ska bli fett! och på fredag kommer olly ner:) har inte träffat henne på sjukt länge så det ska bli kul!

Ska försöka väcka amanda nu så jag kan få tillbaka min sg såjag kan få sova

ses i dimman


Veckan

Denna vecka har varit sjukt slapp, börjat sent och slutat tidigt:) vi har försökt få tag på en bil att åka till väla med hela veckan och igår kom johnny som en räddare i nöden och vi fick låna hans bil! Tack! Så Amanda jag o Alexandra drog till Väla och shoppade lite!
Sen drog vi hemmåt igen och senare på kvällen så slingade amanda håret på mej och alexandra skulle klippa mej men det pallade vi inte så det får nog bli ikväll:)

Nu ska vi till skolan o ha Kroki i 3.5 h...tradigt som faan!! Men tror det är en kille som är 87:a från förslöv :P haha förmodligen en nörd!

Btw, Alexandra är Söt ;P hahaha

later

Så har man lyckats igen...

Var på Baren på gavlen igår:)
Men först var det förfest hos Ronya sen ngn stans på vägen till taxin (typ 500 meter) så lyckades jag tappa min väska med mobilen i! SMART så nu har jag krökat bort 2 mobiler på två veckor! jag börjar bli proffs:P
Btw inne på Baren var det mycket roligt folk:)
På kvällen när jag skulle gå o leta efter min väska ÖSrengnade det så jag såg ut som en vattenpöl ungefär:)

IKväll ska jag o Amanda på Discofest i vejby:) kul kul vad ska man ha på sej är dock ett stort problem :/
måste syyyyyyyy:( har inte tid med detta:/ bläää två toaller ska vara klara tills tisdag och ellen har eller börjat!? nej...

fuck

ses i dimman:)


image3

Jag o Sara :)

RSS 2.0