Väldans

Åhhh facking Vadstena!!! Det är faktiskt väldigt tomt här nu...Malin o Jag...o Julle förståss :) Igår var vi i sporthallen o tittade på när gillis spelade...det var kul, julle var kul, han skratttade väldigt mycket! Jag grät, och malin!
Vi ska gå tycklinge snart. Kul, men kallt. tror jag!  Jag måste ta tag i mitt liv...vakna på morgonen! jag vill inte sova så här länge, faktiskt! inte kul!
På lördag ska jag dansa! mycket. Magget acctually! Väldans kul ska de bli...full också kanske man blir! 

Tackohej 



Min man...helst







Handbolls-VM

JaaaJippiieee...Handboll ikväll igen! kuuuul då!

Igår blev det lite avskedsmiddag mör Kattis på Hörnet, Mysigt vare. Gick även runt tycklinge...åh sicken hurtbulle!
Men nu är det väldigt ensamt här hemma...Kattis åker till alperna på Lördag, Lott o Carro är redan där, Cilla flyttar till Umeå om ngn vecka o Lisa o Olga bor i Linköping! Endast Malin och Jag kvar här i lilla tomma Vadstena! Hmm men snart kommer Carl hem från Asia! Kul då blir de Roadtrips med RallyRalf hoppas vi på :)

hejdå

po-po-po-pokerface

Ja ännu en fredag! Blev till sist Hörnet med Kattis o Malin! mkt trevligt! Det är det bästa att va hemma igen att gå ut o bara ta en öl o snacka skit!  Vid halv 2 gick vi därifrån o hem till Malin och på vägen hem fick vi med oss en partypepp kille, eller ja efter att vi lovade honom en GT så blev han pepp iaf :P satt o snacka skit, åt eggröra o störa oss lite fram till halv 5 sen gick Kattis o Jag hem!

Väldigt trevlig kväll måste jag säga!!!

Ikväll blir de lungt!

Hejdå

      

Jobba, jobba, jobba

Arbetsförmedlingen! Jävla sosseförening!  Vad ska man med dom till!? Ska dit om en vecka! Fuck no jag vill inte, ett jävla iformationsmöte på 1,5 h...Jaaaa Jipppiieeee jag älskar att cykla! Fuck them! Jag behöver Marshalls väldigt mycket just nu!

I Onsdags var det middag hos Kattis, Väldigt trevligt ver det! Malin, Julle, Olga, Cilla o Kattis. Mysmys.
Ikväll blir det nog hörnet en runda o ta några glas vin! Mums.
Ska göra om på mitt rum också! KUL jag älskar sånt, jag måste visst packa upp resväskorna också! mindre kul, jag är inte värlsdsnabb på de :P haha de har snart gått en månad sen jag kom hem:P men palla...
Gossip Girl är snart nerladdat också! JES!  i like it very much! Även "the curius life of Benjamin Button" är klar Najs...men den får de nog bli att titta på imorrn!

Jag måste nog lära mej och ta tag i saker och ting! Är väldigt rastlös o uttråkad men har massor av saker att göra o fixa men de är inte roligt så jag bara drar ut påt! Skärpning Ellen!  Kanske jag skulle ta och verkligen röja ut mitt rum i helgen? slänga typ allt, har så jävla mkt ovettigt skit måste jag erkänna! JA så får det nog bli, lite självdisiplin ellen!

Fick även ett brev o lite kort från Agneta idag! Då blev jag glad:) måste fixa mina kort o skicka över!  ngn annan dag blir det förmodligen!

Hej då!


Botten upp

Tisdag...Vad ska man göra av sitt liv igentligen? vem vet?
I Fredags var det iallafall avskedsfest för Sigge som skulle åka till La France! Väldigt kul måste jag påstå! Och jag var väldigt mycket överförfriskad vilket är bra!  De va najssss!  Jag och malin skulle göra nattamat, haha ett kg makaroner o en plåt pommes! mums!  En helgalen kväll o ag var nog hemma kanske halv 3...skulle velat stanna längre men malin skulle hem o ville ha sälle! :)
Lördagen spenderade jag hemma och hjälpte mamma för hon hade främmande på kvällen!  Tittade på The City, ett sånt liv skulle jag vilja ha! och jag har kommit fram till att jag älskar  australiensisk engelska...så sexigt!

Igår åkte jag ut till Kattis på kvällen och tittade på Arn 2, den var väl bra, dock satt vi o kommenterade hela filmen och störde oss på att dom aldrig hade några repliker! :P Sen tittade vi på den nya serien Lipstick Jungle på 3:an, verkade rätt bra ändån! 
Nu snart kommer Kattis, Malin o Julle på fika hemma hos mig! :) mysmys snacka lite skit är alltid kul! O imorrn ska vi ha tjejmiddag hos Kibban! Det ska verkligen bli kul! Längesen jag trffade Olga o Cilla!  

sol long bitches!

 

uppe med tuppen minsann

nu är det andra dagen jag vaknar av mig själv vid 7! eller igår halv 8...iofs så har jag somnat halv 9 båda kvällarna men ändå inte likt mej att vakna av mej själv såhär tiidgt! hmmm ska kanske försöka sova lite till! eller så får jag väl gå upp o koka ägg o kaffe idag med kanske! vi får se...
Ikväl är det iaf the big LA som gäller! jippiieeee!  men Aleeballetjockeskalle jobbar måndag o tisdag! :( tråkiiiigt!

later

Home sweet home!

Yes nu är jag hemma i Vadstena igen! Kom i måndags kväll! väldans skönt! Men i Tisdags morse bar det av till Sälen med Malin o Julle för att fira nyår! Det var livat! kom hem i fredags igen och imorrn bär det av till skåne och amanda !! KUUUUL! det var så längesen jag träffade henne!  Hoppas på Båstad på måndag iaf, o träffa alleballe!  o kanske en kaffe på mustan!?

Saknar USA lite...mest av allt barnen! Så galet underbara! men jag har ju Julle här hemma :) Och så saknar jag Starbucks! Min Venti White Moca! mumma kardemumma!

Pusspuss hejdå ses imorrn!

None





RSS 2.0