Klockan är fyra....

Jaha sitter i sängen o kan inte sova, vaknade för en timma sen typ...åhhhh drygt som faan! Jag fattart inte, jag är sjukt trött men kan inte somna :/ börjar jobba halv 8 så jag VILL sova!!! baaah! nä nu måste jag försöka igen!

hejdå


IKEA

Igår var vi på IKEA i Sacramento, najss, köpte lite svensk mat o godis! ahlgrens bilar...mums! 

annars händer inte så mkt, sitter barnvakt o så, förra helgen va vi i LA på Disneyland. Väldigt kul, åkte igenom Santa Barbara också! 
Har förövrigt varit här i en månad på lördag! de känns som mkt längre!

har precis kollat på andra avenyn! ÅH aj facking löve it! 

byeee

LA here I come

Jaha då vare Torsdag igen då o två veckor har redan gått:) snabbt gåre, imorrn bäre av till LA wihooooo ska bli en kul helg minsann! Ska åka typ vid 6 imorgon bitti pratas de om, men de e iofs skönt så vi kommer ner någolunda tidigt! Ska nog stanna till i Santa Barbara en sväng också.

Igår var jag och klippte o färgade håret:) väldans, det var ett bra tag sen vill jag lova!  men bra blev de:) sen på kvällen var jag med klara o barna på bowlingen o käkade, det var ju ett äventyr även de! Vilda bran minsann. :P

bye

Åhhh skit!

Jag facking hatar att vara sjuk, är förskyld o hon i kroppen o halsen å de suger...hoppas bara jag blir frisk tills fredag! Har sovit sjukt dåligt inatt oxå, la mej vid halv 8 vaknade vid tolv, vaknade igen vid 3, o igen vid 5 o sen en halvtimma innan klockan ringde kl kvart över 6:/ jobbigt!hoppas bara jag får gå hem när hanna kommer tillbaka så jag kan sova lite!

Igår var det iaf kräftskiva, det var gott:) 

later

Jahaja!

Så har första veckan gått o ja den har varit helt ok! Trivs Jätte bra! 

den har ändå gått rätt fort, hmm eller ja det har hänt mycket! men kul saker! Om en vecka åker vi till disney land i LA! Awesome! ska bli najss! O kräftor på söndag! JES! me like!

så ja hej då nu ska jag hälsa på mina vänner i poolen!
bye

California...Here I am!

Yes! nu sitter jag här i min källare...har fått internet till min dator idag:D Gött! 
Dom första dagarna har varit helt OK, flyget var dock rätt segt plus att jag var vaken 26 timmar den dan! i torsdags va jag med Taylor i the Park, picknicka lite, de va mysigt. I fredags åt vi Dinner hos Klara o alla barna var där, det var livat må jag säga! Igår var jag barnvakt åt Samie o Max hela eftermiddagen o kvällen! det var oxå livat, men kul...vi badade o lite så:) mkt hide and seek! 
Idag har jag haft ledigt! Skönt, är sjukt trött! men vi har iallafall fixat internet o vi va på ngn glassbar där dom blandade glassen man ville ha med nötter o sånt stuff! ball!  sen hämtade vi en bil till mig på shopen, "The little red ridehood!" haha cute! Det är en röd pickup :) Sen kom Hanna, Taylor, Alex och bäbisen for dinner hem till mig och Agneta! 
Så nu ska jag väl sova för jag har inget att göra, eller kanske glo en film, vem vet! aja 

byeeeeee

  My House

 Samie and Max

 Taylor and Alex

 Taylor and jag

RSS 2.0