Alla Snackar Skit!

Ja klockan är 07.23 och vi har haft BAL!!! JA vi skulle festa hela natten och nu sitter jag här själv o dricker cider och väntar på bussen som går 08.00. Alla ligger däckade i soffan och jag försöker hålla igång dom men dom är fett mycket tråkiga!!!

Anderssooooooooooon!!! Slyna nu ska vi festa så är det bara!! upp med er tråkmånsar!!  

fuck you puss o kram!

dryyyygt

Idag var det Skolkampen nere på Örebäcksvallen, Apelryd vann SÅKLART!! För vi är Bäst! Tog lite kaffe på mustan efter sen hem till Amanda o Plugga på fucking svenskan :( åååhh vad det är tråkigt, vill ju festa men kommer inte hinna för MÅSTE bli klar med svenskan sen måste vi kolla på ngn jävla engelskfilm som vi ska snacka om imorrn! dryyyyygt!  jag vill inte:(

Imorrn är det Studentfest! YES! och på Torsdag Bal :) kuuul!

Nu ska jag fortsätta plugga :( ha så kul pusshej

Fäääst

I Lördes blev det Pepes med Elin o Amanda, trevligt. I Söndags förfest med Andrej o Amanda hemma hos mej sen det lysande trädet och igår Fest hos Amanda. Riktigt roligt!

Igår åkte jag och Amanda till Ängelholm för att lämna bilen och sy in min balklänning, gick lite på stan först sen fika med Sara:) sen bar det av hemmåt med tåg och vi drog till Mustan och drack lite kaffe för att sen bege oss hem till Amanda o öppna ölen! det blir varje dag fram till Studenten nu :D shit et är inte lång tid kvar! faan!

Idagska Ellen pluggapluggaplugga Svenska för hon har 4 Svenskauggifter som MÅSTE in imrogon! FUCK IT! Sen ska vi till Örebäcksvallen o kolla på skolkampen! Kul!

byebye

Så va det över!!!

Då var Modevisningen över, lite tråkigt det var riktigt kul igår asså..ville gå mermermer när det var över:(  rätt sjukt att detta var våran sista modevsning. Jag o Alexandra var kvar till kvart i 12 o fixade de sista när alla andra stack...riktigt drygt! menmen! Sen var det meningen att vi skulle gått till pepes men Elin ringde o sa att dom inte kommit in så då pallade vi inte dra ngn stans så vi satt hemma hoss alle en stund sen gick jag hem vid halv 2 typ.

Imorse ringde mamma o väkte mej kl 9 o sa att jag var tvungen att åka nu på direkten till ängelholm så snabbt upp o springa till bussen! trött som ett as. MEn har iaf hittat balklänning nu, inte så fin men den får duga...

Ikväll blir det Pepes med Amanda o Alle:) trevligttrevligt!

image80

Modevisning!

I veckan har vi bara haft modevisning och övat o fixat massa saker. Idag började det dock på riktigt...Gick upp halv 7 för att vara på Sand kl 8, riktigt segt men iaf, vi började sätta upp dekoren o fixa iordning med allt som skulle göras! Blev riktigt bra. Vi fick öva på den riktiga catwalken och det funkade riktigt bra! Kl 7 var det Första visningen inför publik! Skit nervöst var det men när man väl kommit in första gången så var det SKIT kul! Allt blev så jävla bra o Finalen är gryyyym, alla är grymma som faan! Imorrn är det två visningar till! Hopaps de går lika bra som idag :)

Igår kvaäll blev det att sy färdigt och sedan dra till Bowlingen och Onsdagsklubben! Riktigt trevligt galaj:) Ikväll hade de varit mycket mumsigt med några öl men vetifan om vi får tag på några :/ aja ska ladda inför imorron..

later


...

Faan...vad ska jag göra. Jag får panik är så jävla trött på skolan nu :/ orkar inte men vill inte sluta...vill inte flytta från båstad! hur faan ska jag klara detta!? faan. Hoppas på att jag kan jobba hos eva i slutet på sommarn! men de kommer ändå aldrig bli som vanligt igen! aldrig, och det skrämmer mej. kommer sakna alla så sjukt mycket! kommer sakna Båstad! faan jag vill inte flytta hem igen!  Faan det är bara 3 veckor kvar sen är allt över!!

Födelsedagsbarn!

CARRO Fyller 20 Idag!!!

GRATTIS ÄLSKLING!!!



image79

Kafferep

Igår blev det förfest hemma hos oss, sen vidare till CC, inte as fett men de funkade. Var sjukt länge sen jag var där.
Sov till typ halv 3 idag sen blev det pizza:) Sen ringde oscar o ville ha Kafferep så vi gick till Spara po köpte gifflar, kladdkaka o glass. Sen kom Kent efter ett tag o sendan Sture:) En trevlig eftermiddag må jag säga. Ikväll är det tydligen strandfest, har dock bara 4 öl men det blir väl o sänka dom:)

I veckan är det modevisning! :S lite småpanik över det...men de går nog bra, måste sysysy!
Börjar må lite illa efter allt Kaffe igen:/ haha jag måste säga att kaffebakfylla är värre än alkoholbakfylla :P

ses i dimman

image78

Från Kafferepet på Mustan i Måndes.

Elda

Igår blev det lite krök på stranden nedanför malin:) mkt trevligt, men först var det förfest hemma hos amanda fast de va bara hon o jag o vi kollade på A shot of love with Tila Tequila II. Sen gick vi ner.
Blev en rätt sen kväll o helt plötsligt så hade alla gått o de va bara Jag, Amanda, KG o Pontus kvar så vi satt där ett tag sen gick vi hem.

Idag har jag inte gjort så mkt, gick hem från Amanda vid 1 kanske sen åt jag Pizza med Dillman, ska snart börja göra mej iordning igen, blir för hoppningsvis pepes ikväll:)

see ya

image77

Freaky Friday

Fredag igen...veckorna bara springer iväg! 3 Veckor kvar i skolan och i Båstad :( Faan va konstigt det kommer kännas, att aldrig mer vara här som vanligt, kanske aldrig mer träffa vissa :/

I Onsdags blev det iallafall fest. Förfest hemma hos mej med Andrej, Johnny o Micke, Sen kom Nicho, Tobbe, Alle o Amanda lite senare. Sen blev det vidare till Bowlingen, inte jätte livat men de funkade! Igår satt jag bara hemma hela kvällen, pallade inte för var så jävla bakis på dan, Nationella i Engelska var inte as kul o göra bakfull o hungrig...menmen får se hur de gick.
Skulle igentligen åkt till Ängelholm o festat också men de blev inte så:( Ville as gärna.

Idag missade jag fucking bussen så nu ligger jag här o har precis kolalt på en film, funderar på att gå till Knut Jöns o köpa några ostfrallor o köka:) Sen får vi se vad som sker frammåt kvällen, är lite sugen på att grilla:)

Kaffekunskap B

I Söndes blev de Krök vid Stenbryggan, men först flrfest till andra avenyn...åååhh de är så spännande!!
Blev askalas så gick hem rätt tidigt :( fucking Vodka, jag ska sluta dricka de man får sånna cp fyllor.

Igår Stannade jag på skolan ett tag o sydde, man var ju tvungen att börja sy eftersom allt skulle in idag :S men men är nästan klar :)
Efter ett tag orkade jag inte mer så simon o jag gick till Mustan, skulle va där en timma men det slutade med en jävla massa Kaffe å alla var helt speedade :P as kul hade vi iaf...Kent serverade o kom med nytt kaffe hela tiden så vad skulle man göra. Mådde dock inte as bra när jag kom hem, fyfaan, o inte tala om idag, min mage har varit helt knäpp...känns som jag aldrig mer vill dricka kaffe.

Ikväll ska jag fortsätta sy sen får jag se om ngn vill hitta på ngt men nu ska jag till Spara o handla lite


image76


Bränd

Har fucking bränt mej idag + att jag fick världens snyggaste solbränna men men, sånt man får ta.

Vad händer ikväll? Vill göra ngt kul men inte säker på om jag vill supa!? Alla drack ju igår o dåliga som dom är så pallar ju ingen göra ngt idag :(

Är hungrig så funderar på att vandra o köpa mej en pizza på Picasso o smaka dom när dom bytat ägare, alla säger att dom gått ner sej, men hoppas inte det för pizzerna där va as goda innan.

ciao

Frukost

Idag när jag vaknade stog det frukost framdukat på bordet! Mkt gott. De var typ första gången jag åt en riktig frukost hemma sen jag flyttade hit :P

Nu ska jag göra mej iordning sen ska jag till Ängelholm o köpa tyg!

byebye

Bowling

Otroligt seg dag i skolan :/ men men när jag kom hem så städade vi lite sen satte jag mej ute i solen o solade lite, riktigt gött. Sen kom Patrik senare på kvällen o vi satt o snacka lite skit sen ringde Nicho vid 11 o undra om jag ville med o spela bowling så de gjorde jag, han bjöd på öl o spelet:) Tack. Ellen vann som vanligt :P

Nu ska jag snart sova o imorrn vet jag inte vad det blir, ska in till ängelholm en stund iaf sen vet jag inte o på kvällen ska jag förmodligen kolla film med Nicho.

Igår blev det pizza på Fonden efter skolan o när vi satt o åt kom de ut en man från bolaget o tappade massa flaskor röd vin, jag tyckte så synd om han :( sen gick vi till Örebäcksvallen o spelade lite fotboll sen till Apelryd o titta på Musikalen igen. När jag kom hem gick jag till Amanda o vi kollade på Frusna män söker kärlek, riktigt pinsamt program!

Nu ska jag sova godnatt


Bakis...

Mår inte hundra idag kan man säga :/ men men det var trevligt igår, förfest på gulsta med massa folk, spelade kubb o så:) Sen bar det av till Madison men där var det inte mkt folk men dom kom lite senare. Dansgolvet var tomt så jag drog med nån upp o sen var de fart på golvet :)

Ska snart till skolan och ha kroki i 4 timmar :/ dryyygt...Michelle har sagt att vi ska ha en enbent 73-74 årig gubbe utan tänder men jag hppas at han ljög!

nu ska jag göra mej iordning lite så man inte ser alltför risig ut:)

STUDENTFEST!!!!

Ikväll är det Studentfest igen! Tydligen Hollywood tema, rätt tråkigt så vi får se vad man ska ha på sej! Är riktigt taggad...vi ska börja tidigt idag och jag ska få en cp fylla på vodka :) blir nog förfest på Gulsta först sen får vi se om vi går hem till ngn lite senare om de blir kallt!

Igår såg vi på Mus3:s musikal, den var rätt rolig:P Sen så åt jag Amanda, Micke o Nisse glass utanför Spara o snacka lite skit sen gick jag o Amanda hem o jag duschade sen gick vi hem till Alle o Nicho o spelade lite kubb o drack vin:) riktigt trevligt, Johnny, Micke o Tobbe va också där. blev en tidig kväll dock, fast rätt skönt behövde sova!

Idag måste sängen varit otroligt varm o skön eftersom jag inte vaknade när klockan ringde...ska gå till spara nu o köpa blannevan sen ska jag börja göra mej iordning så jag slipper stressa sen!

Later!!


image75

Från DiscoFesten

1 Månad kvar!

Festen i fredags blev riktigt lyckad! Så jävla kul, mkt sprit glada männsikor och snygga kändisar ;P

Lördagen ängnade vi åt att städa en ganska nersupen byggdegård men de var det lätt värt. På kvällen åkte Kattis, Jag o Carro hem till Olga där hon bjöd på underbart god middag:) PLUS att vi fick ett telefonsamtal om att Malin var inne på BB, men mer visste vi inte!

På söndagen åkte vi ut till Hov o städade det sista sen bar det av ner till Båstad och på tåget får jag ett sms av Kattis: "Bebin är kommen!" och mycket sant som sagt en liten Julius hade kommit ut tidigare på dan :D KUL!!!  Så nu är Malin en Milf på riktigt :P


         Julius

igår kväll skulled et blivit fäst men blev jätte trött när jag kom hem till amanda så jag pallade inte dricka mer än ett glas vin, inte ens det. men men på Onsdag då jävlar! Jag har sprit så det räcker ett bra tag, vi fick as mkt kvar efter festen :D GÖTT!!! Nu ska jag plugga fucking Historia, har prov imorrn på hela 1900-talet :S ajaj har inte ens några papper :/ FUCK!



Inte nog med det, det är EXAKT EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN IDAG!!!


image73

Från Studentskivan

Celebrity Party

Ja då var det Fredag den 2:a Maj o Fäst är på G!

Ska snart ut till Kattis o grilla o färga håret o fixa lite :)
Sen blir det hem o duscha o så sen ut till Byggdegårn o fixa den sista maten och göra iordning allt!

Det kommer typ 75 pers tror jag så de blir ett riktigt galaj :)


So long...



image72

Från Beerfest i Sommras


Förberedelser

Dagen har gått för fort fast vi har ändå hunnit med rätt mkt:) åkte med carro till City Gross för att möta upp Kattis o handla men hon hade försovit sej så hon kom när vi typ hade handlat klart :P men de gick bra. Sen åkte vi direkt ut till byggdegårn o började skära kött o marinera o duka o fixa, sen åkte vi in till stan o köpte pizza o hem till kattis o hämtade spriten sen tillbaka, käkade o började med bordsplaceringen. Det blev väl nog bra till slut. Har fixat röd matta oxå:) det  kommer bli så damn fett imorrn:) längtar! ska ut till Kattis o grilla spetten imorrnbitti o färga håret o fixa de sista sen äre bara å köra! :) som Carl skulle sagt: "NU KÖR VI!" 

 FÄST

ses i dimman!


image70

image71

RSS 2.0