Ska man sporta på sportlov!?

Nae palla röra på sej...mitt lov har gått ut på att kolla på 3:e sässongen av lost:D  I måndags var jag, Carl, Hanne, Lisa o Malin G inne i Linköping o kollade på bio. Ngn välldigt konstig film men men.
Igår var det mer Lost sen på kvällen så kom Carro hem från Sälen så åkte jag till henne sen drog vi till Carl o kollade på en film:)
Ikväll ska jag på After Work med mamma sen festa med alla snygga människor i vadstena...eller ja vi ska på hörnet!

Idag för övrigt så fyller Oscar von Boman 19 år!!! Grattis!! :)

Huvudvärk + Lost

Fett med röj på magget igår!! många fulla människor på ett o samma ställe = sjukt kul!!! rosenström är ett suddigt minne o vägen hem var krokig!
dagen har jag spenderat med huvudvärk i sängen och kollat på Lost. senare kom lisa o vi drog o käkade pizza o träffade Carl, hanne o Malin. sen hem o kolla wallander.

Lisa o jag har bestämt oss för att vi ska hitta ngt städjobb på en lyxkryssare!!! så nu vet jag vad jag ska göra efter studenten:D

ska kolla klart på lost avsnittet nu!!



kärlek åt alla




image2

ibland är vi också snygga...kanske


Skogshuggare

Igår bar det av hemmåt vadstena igen:) Fick tre rätters mat när jag kom hem...mmm jag älskar lagad mat :P
Sen åkte jag enr till Micasa o träffade hanne malin carro lisa o gustav:) satt där ett tag sen in på konsum o hyrde världens konstigaste film.

Idag har vi varit i stugan o tagit ner träd o eldat lite o jag har huggt ved så jag ahr fett ont i armarna.

Ikväll är det Björn Rosenström på magget o förfest med mat hos Lisafisa:)
KUL!!!

ses i dimman


Studentfest

Igår var det Studentfest på Madison, med Red night tema! Kvällen började vi hemma hos Amanda, Vera o Nathalie. drack öl och snackade skit:)  Vid halv 12 bar det av i taxi mot Madison där det var väldigt livat. Full som jag var så gjorde jag av med min mobil och mitt bankomatkort och senare så återfinns dom i Torekov, jag hade lagt dom i fel jacka! Smart ass!!
Sjukt Rolig kväll!!

Idag hade vi kroki med världens tråkigaste modell, alla var sjukt okoncentrerade o bara flummade runt :P

Imorgon bär det av hemmåt Vadstena igen, och för en gångs skull längtar jag hem! Ska bli så jävla skönt att vara ifrån skiten i Båstad ett tag!! Palla med allas problem, NEJ!! Måste dock packa men jag orkar inte ta tag i mej själv, hela dagen har varit sjukt seg!
Förmodligen after Work imorrn om jag har råd, annars blir jag nog hemma med mami!! På lördag är det björn rosenström på magget!! kyyyl juh!!!

ska göra ngn nytta nu

Peace




image1

Köpenhamn

Igår var det modemässa i Köpenhamn, ganska tråkigt. Amanda, Vera, Alexandra, Mimmi, Ronya, Thilia o Ida gick en snabb runda, träffade Julia en snabbis sen drog vi till ströget o åt på McDonalds. Amanda o jag tog varsin champange som vi köpte på båten. Efter maten gick jag Amanda, Ronya o Tillan o köpte lite vin/cider, satte oss på en parkbänk o joinade A-lagarna!
Bussen gick hem vid 3.

Senare på kvällen gick jag till Lusa, Stuna o Johanna, Skulle dricka lite öl men sen blev de ändrade planer o dom skulle till en bonnafest som ellen inte ville till så jag o Patrik åkte hem o kolade på Film!

Fest ikväll:)
Later

Stirra ner...

Jaha ska man vara som alla andra då!?

Iallafall, fredagen spenderade jag genom att fira tittis 18-års dag:) trevligt!
Igår körde jag till Ängelholm för at jobba!! Att få körkort är nog det bästa jag avrit med om på länge!!! Gick en runda med Patrik när jag kom tillbaka till båstad, kollade på Gossip Girl, som btw blir bättre o bättre och senare körde jag tillbaka till Ängelholm!

Later bitches

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0